Η συγκινητική παρουσίαση του βιβλίου "Είμαι παιδί, είμαι άγγελος" στο θέατρο ΒΕΜΠΟ

Η συγκινητική παρουσίαση του βιβλίου "Είμαι παιδί, είμαι άγγελος" στο θέατρο ΒΕΜΠΟ

Η Νένα Χρονοπούλου με τον γιο της και τον Τάσο Μητρόπουλο - η παρουσίαση του βιβλίου "Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω".

Η παρουσίαση βιβλίου της για τα παιδιά ΑμΕΑ !

Η Νένα Χρονοπούλου με τον γιο της και τον σύζυγό της, Τάσο Μητρόπουλο έδωσαν το «παρών» στο Θέατρο Βέμπο για την παρουσίαση του βιβλίου τους.

Το Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑΜΕΑ, παρουσίασε το παιδικό διδακτικό βιβλίο «Είμαι παιδί, είμαι άγγελος και ήρθα να σε διδάξω».

Η ηθοποιός όλα αυτά τα χρόνια δίνει αγώνα για τα δικαιώματα των παιδιών με αναπηρία και στέκεται «βράχος» στο πλευρό του γιου της.

Στο Θέατρο ΒΕΜΠΟ βρέθηκαν για την παρουσίαση του βιβλίου ο Ηθοποιός και Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κ. Χάρης Ρώμας και ο Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής κ. Γιάννης Σελίμης.

Στην όμορφη βραδιά βρέθηκαν πολλά γνωστά ονόματα της showbiz, όπως, ο Χάρης Ρώμας, ο Χρήστος Δάντης, ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο Κώστας Βενετσάνος...

Ο π.Υπουργός κ. Νίκος Παπάς, η βουλευτής κ. Κατερίνα Αλεξοπούλου, ο βουλευτής κ. Γιάννης Μελάς, ο πρόεδρος του ΕΛΑ κ. Πάρης Κουρτζίδης

Τη παρουσίαση ανέλαβαν η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου και ηθοποιός - παρουσιαστής Κώστας Φραγκολιάς !

Πηγή: m.eirinika.gr

 

spiti kids 1 small

Υποστηρικτικό και Κοινωνικό Δίκτυο ΑμεΑ


Image

100% ιδιωτικοί πόροι

Η 4amea είναι ιδιωτική πρωτοβουλία του Τάσου Μητρόπουλου και της Νένας Χρονοπούλου. Πηγή ζωής της είναι το εργαστήρι της και η αγάπη του κόσμου.

Δεν υπάρχουν προγράμματα ΕΣΠΑ και κρατική επιχορήγηση.

Επικοινωνία

Προσφορά Αγάπης

Όποια φίλη ή φίλος, θέλει να προσφέρει οικονομική βοήθεια για την επίτευξη του σκοπού και των δράσεων μας, μπορεί να καταθέσει στον παρακάτω λογαριασμό όποιο ποσό μπορεί να διαθέσει.

GR6001602650000000085195476 Attica Bank